Gabriel

Position: forward (framåt, ytter Ålder: 19 Klubb: Santos Sannolikheten för samtal-upp: genomsnittlig
Ett nytt miljard-dollar tillgång "Santos" hade en andra raka fantastisk säsong på seniornivå. En kille som Suarez spelar stil, var smeknamnet Gabiola för ultra-high performance (i den klubb han har fått mer än 600 mål). Gabriel – bastant och skicklig anfallare med en bra träff och en utmärkt poäng instinkter. Gabirol stora öppna bakom försvararna och kyligt genomför till synes stunder. Trots sin unga ålder, han är andra året i rad, fått fler än 20 mål på en säsong. Och detta trots det faktum att i och med ankomsten av club Ricardo Oliveira, tränare föredrar att använda Gabriel på vingen.

Barcelona har redan kommit överens med Santos om företrädesrätt att köpa för 50 miljoner euro. Men på denna kurs, det verkar som att Gabriel har tid att göra sin debut i Brasilien innan de flyttar till Europa. Han är helt kunna stänga problematiska position i centrum framåt, med Neymar och Hulk i den partners mål kommer inte att hålla dig vänta.
28 Dec "Arsenal" beat "- Bournemouth" i Premier League-match – 2:0. Detta var en alldaglig spel med ett förutsägbart slut resultat, kort sagt, en av dem som glöms bort direkt efter slutsignalen. Den 27: e minuten Gabriel fått med en rubrik efter en cross från Ozil hörnet och den 63: e utmärkte sig tyska. Säker hemmaseger över nybörjare elite division.
Senare på kvällen visades på BBC-programmet Match av dagen, under vilken hennes ledande analyseras spelet av lagen. Kommentator Jonathan Pearce, som talar om en annan cool match Ozil, sade: "det verkar som att denna säsong allt han rör vid blir till guld". Och i detta hade han rätt. Efter 21 Premier League-match Ozil kan kallas det bästa spelare i championship – han visar enastående spel och redo i netto 3 mål och 16 poäng assistent. Som hjälper andra i listan är mittfältare i Manchester city Kevin De bruyne, som är betydligt sämre än sin motpart från Arsenal – Belgiska har bara 8 assist. Ozil har ingen (sportingbet bonus) konkurrens, inklusive antal viktiga passerar per spel och 4.6.
Även jämfört med hans statistik de senaste åren, är det uppenbart att Mesut Ozil håller sin bästa säsong. Osilo vänster två biträdande tjäna poäng för att visa din bästa betyg 2010/11 och 2011/12, när han spelade för real Madrid lyckades göra mål 17 assist, poäng 6 och 4 respektive mål. Antalet viktiga program är nu hans bästa resultat i karriären. Enligt experter är detta säsongen den tyska mittfältaren behov att överträffa hans rekord för antal skapade punkter som fastställdes under det första året i Spanien, 136.
Alla dessa siffror och översyn Piren perfekt redogöra för den Allmänna bilden. I de två första säsonger i Arsenal Osilo det var svårt att hitta själv, men han spelar på en helt ny nivå. Nu har han kommer att få tillbaka de tio bästa spelarna i världen.
författaren: http://xspelbolag.com