Marquinhos

Sijainti: Keski puolustaja Ikä: 21 Club: PSG Todennäköisyys call-up: korkea
Marquinhos ei esittelyjä kaipaa, vaikka hänen nuoriso. Vuonna 2012, 18-vuotias keskus siirtyi Corinthians Romanien samalla kaudella tuli tärkein puolustaja Roomalaiset. Kypsä pelata pojat teki splash Euroopassa ja saa "sudet" mukava käteistä hänen jälleenmyynti. Marquinhos vietti Pariisissa kolmannella kaudella, jatkuvasti mukana maajoukkueessa ja jopa osallistui Copa America. Tilan varauksesta yksi vahvimmista mailoja maailmassa anteeksi 21-vuotias poika – siitä huolimatta Brasilian edelleen yksi lahjakkaimmista puolustajista maailmassa.
Marlon Sijainti: Keski puolustaja Ikä: 20 Club: Fluminense Todennäköisyys call-up: keskimääräinen

Viime kaudella nuori puolustaja voitti paikan perusteella Fluminense ja tuli yksi parhaista puolustajien Brasileirão. Tänä vuonna Marion oli lopulta perustettiin "tricolor" jälkeen Kennedy tuli tärkein siirto varat klubi. Edun puolustaja näyttää "Barcelona", "Juventus", "Milan", "Fiorentina" ja muut Eurooppalaiset seurat. Brasiliassa ja Italiassa Marlon kutsutaan uusi Thiago Silva. Nuorten keskus muovi, vahva ja hyvä oikeassa asennossa. Marlon ei ole kovin vahva aerial kaksintaistelut, mutta on välttämätön suunnittelu hyökkäyksiä alkuvaiheessa (hän muistuttaa Bonucci). Tarkkuus vaihde hän heittää yli 88%: viileä Marlon näkee kentän ja taitavasti alkaa hyökkää toimintaa.
Fabinho Sijainti: oikea puolustaja Ikä: 22 Club Monaco Todennäköisyys call-up: korkea
Takaisin Monacoon kesällä oli yksi tärkeimmistä tarkoituksiin siirto useita isoja seuroja. Pitkä, voimakas ja nopea sivusuunnassa muistuttaa Maicon hänen paras vuotta – kuten koostumus, ja tyyli pelata. Nyt Fabinho on yksi lupaavimmista oikea-selkä maailmassa, himoitun siirto tavoite useat Eurooppalaiset seurat. Se on täysin pätevä hyökkäys, tällä hetkellä ranking yhtenä parhaista laiturit asiantuntijoita yhteys hyökkää. Nuoresta iästään huolimatta ja suuri kilpailu asennossa, Fabinho teki debyyttinsä "pentakampeonov".
Lue lisää: vedonlyönti