Men tilbake til England på slutten av XIX århundre

Så hver russisk, får nå 50 tusen rubler per måned, kan lett føle seg som en engelsk murer midten av XV århundre eller fjerne mannskaper tiden av Sherlock Holmes...
Men tilbake i England på slutten av nittende århundre. Lønn rase, som så lenge har drømt om de Mørke Kreftene har begynt. Fotballspillere lønn har økt jevnt fra ett pund (dette refererer til pengeenhet) per uke i 1885 til ti pounds per måned i 1889, th – som har fått den best betalte spilleren i Storbritannia, kaptein, "Kristiansund" Scot Nick Ross. Men etter fire år med ledende klubber – Aston Villa, Sunderland og Newcastle (men bare én klubb i trioen står nå i høyeste engelsk divisjon) betaler sine beste spillere, fem pounds en uke.
I denne forbindelse, i 1893, fikk et forslag om å begrense den lønn som fotballspillere. Representanter for "Derby" har foreslått å innføre en lønn bar på fire pund i uken. Jeg må si at i disse årene, de fleste av engelske spillere var fortsatt i "pluralists" – det vil si at de hadde en annen jobb. Spillere fryktet for sin fremtid, men ikke tro at fotball er jevnt og permanent. Fotball "deltid" mottatt mindre enn fire pounds en uke, og mulig innføring av chetyrehvalkovoj stropp de bryr seg ikke. Men for en liten gruppe av spillere som var 100% profesjonelle og motta opp til ti pounds i en uke – disse forslagene var fylt med ekte blåse til lommen.

Neste: i sesongen 1895/1896 berømte keeper William Fulk, "the Fat man" Fulk av "Sheffield United", kunne den første "slå" av sine arbeidsgivere ferie – men, for sommermånedene, spillere vil motta en og en halv ganger mindre enn vanlig, men det var bare begynnelsen. Og ferie var ikke den eneste know-how "Sheffield". Spillere av denne gruppen begynte å motta bonuser:
ti shilling hver for borteseier;
– fem shilling for uavgjort i den bort eller hjem vinne;
– win-tasten spill – opp til fem kilo. Alle og enhver.
Prisen på seier vokser ved sprang og grensene.
Gjennomsnittlig lønn i England var lik i de årene ett pund per uke, og er kvalifisert til å motta opp til to og en halv kilo i uken. Dermed, i ett spill, klassifisert som a-tasten, kan spilleren får to ukers lønn av en kvalifisert spesialist. Fotball har blitt økonomisk attraktive.
I tillegg til høy lønn, spillere ofte får godt betalte jobber i bedrifter som er administrert av hoder av klubbene. Tenk om i dag i klubben, kjøpt av olje-sheiks, spillere, i tillegg til trening og spill, og vi gikk til to eller tre dager i uken til å arbeide i olje-felt – som er på rotasjonsbasis...
Vi anbefaler også: meninger om Betsafe
En annen fristelse for spillerne var inngangsbilletten. Det er, nykommeren begynte å betale en premie for å bli med i club. Dette er ingen overraskelse, da, som om det var nytt.
Lønningene har vokst ved sprang og grensene. I sesongen 1900/1901 år mester i England blir den "Liverpool". Hans spillere får seven pounds per uke, og bonuser og bonus – hele ti av dem.
Til slutt, i 1901, holdt et landemerke i møte med fotballforbundet, som endte med lovfesting av den første noensinne lønn brakett: fra nå av, klubber ble forbudt å betale spillerne mer enn fire kilo per uke.
På samme møte, ledelse av Foreningen har utestengt bonus. I stedet kampanjen ble anbefalt å betale spillerne, klubben tilbrakte fem år, en gang premium. Slags premie for lojalitet. Resolusjonen trådte i kraft i sesongen 1901/1902.
Vi anbefaler betting selskaper