Tsjekkiske landslaget er opp til tak

Ekstremt varme přestupovým varer blir jednadvacetiletý fotballspiller Patrick Schick. Søndag kveld arrangerte han som en erstatning seier over Sampdoria Genoa Bologna (3: 1), og i havnebyen Lebed hva røverkjøp de lyktes. I sommer, holdere Sampdoria Schick investert fire millioner euro, men nå er det verds tjuefem millioner. Og hvis det er Transfer deadline fortid, og om sommeren er langt interessert i tjenestene til opprinnelig fra Praha, allerede kledd.

"Investering i en ukjent angriper med Sampdoria fans virket mye overdrevet. Men nå en tsjekkisk bomber Ingen tviler. En klubbeier Massimo Ferrero har bokstavelig talt å slikke en bart, "Schick vurdere ekstraordinær innsats den italienske versjonen av nettstedet goal.com.

Om Schick i sommer også interessert i Basel og Bayer Leverkusen, men Schick, etter samråd med sjefen Pavel Paska har blitt valgt som det nye hjemmet til Appenninane halvøya. Umiddelbart debut i forberedelse pyntet mål, han jevnlig klatret i pre-season treningskamper, inkludert en duell mot Barcelona. Han hadde vokst (bet-at-home) vant til den italienske virkeligheten.

"Jeg følte meg som en fotball universitet. Hvert pass er under utarbeidelse med den ytterste kraft. Standard lengde på trening er to og en halv time, noen ganger mer. Tre ganger i uken for å gjøre en taktikk, "sa han til Schick." Waiting for min læring år, hvor jeg hovedsakelig tilpasse seg, "sa han forsiktig.

I oktober scoret han maiden mål i den italienske toppdivisjonen når prostřelil stellar Buffon i Juventus-målet. Den siste dagen i november i fjor i den italienske cupen kamp mot Cagliari utmerket seg med to mål. Deretter scoret i tre seriekamper på rad da han ydmyket forsvar FC Torino, Lazio og Chievo.

Rolle joker unge skyttere vitner Og etter nyttår enda lenger hopper inn i bildet først og fremst i rollen som en joker, Schick skyting neochabnul appetitt. Bidro til seier over AS Roma, sist søndag, og deretter brakt til ecstasy nesten atten tusen tilskuere på hjemmebane da han hoppet beste spiller Sampdoria s fra benken for å påvirke utviklingen kampen med Bologna.